Ediția a III-a a Festivalului Serbările Scrumbiei în Delta Dunării

Festivalul Serbările Scrumbiei revine în Delta Dunării pentru a treia oară, aducând o explozie culturală în frumoasa Comună Maliuc și satele înconjurătoare: Gorgova, Vulturu și Partizani. Acest eveniment unic va avea loc pe 18-19 mai 2024 și este susținut de FLAG Delta Dunării, evidențiind devotamentul nostru pentru promovarea patrimoniului local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Atmosferă Unică în Delta Dunării

Festivalul Serbările Scrumbiei este un prilej de a te bucura de cultura vibrantă a Deltei Dunării, oferind spectacole impresionante ale artiștilor locali și prezentări tradiționale.

Ce poți experimenta?

Sub titlul „Tradiții Pescărești și Ambianță Autentică”, acest festival este dedicat celebrării vieții pescărești și a peștelui scrumbie. Vei fi captivat de dansuri tradiționale, muzică autentică și preparate gastronomice locale delicioase.

Artiști și Spectacole

Ediția din acest an va aduce pe scenă artiști precum Diana Amelian și Alexandra Listrat, cu muzică și cântece autentice ce vor completa atmosfera de sărbătoare. Ansambluri renumite precum „Baladele Deltei”, „Matrioșca” și „Dobrogeanca” vor oferi momente artistice de excepție, reflectând diversitatea culturală a Deltei.

Participare și Detalii Practice

Intrarea la festival este gratuită, iar evenimentul este potrivit pentru întreaga familie. Te încurajăm să rezervi cazarea din timp datorită popularității zonei. Nu uita să aduci un aparat foto pentru a captura peisajele spectaculoase ale Deltei.

Cum te poți implica?

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei! Pentru detalii suplimentare și actualizări, vizitează pagina noastră de Facebook dedicată evenimentului.

Mai multe informații:

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Cu siguranță! Festivalul este destinat tuturor vârstelor și promite o experiență memorabilă pentru toată familia.

Alătură-te nouă pentru a descoperi autenticitatea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

Stiri similare: